POLITICA DE PRIVACIDAD

 

A través de la web www.afaescolapuiggracios.cat poden recaptar-se dades de caràcter personal als Usuaris, per la qual cosa en compliment de la normativa de protecció de dades personals, abans d’introduir-los han de llegir la present informació.

S’informa als usuaris que les seves dades seran tractades confidencialment quedant incorporats en els fitxers amb les finalitats que s’indiquen en cada cas.

En accedir als diferents formularis de la web, vostè haurà d’emplenar obligatòriament els camps que se li sol·licitin, sense que puguin registrar-se ni enviar-se si no els emplena tots.

Així mateix, prèviament al registre i enviament del formulari amb les seves dades personals, caldrà que marqui preceptivament el check boxprevist a aquest efecte, sense que el responsable pugui tractar les seves dades si no realitza aquesta acció com a prova d’acceptació.

No ens fem responsables del compliment de la normativa de protecció de dades de tercers propietaris d’altres portals a la qual es puguin enllaçar webs a través d’aquest portal o que hagin pogut establir links al mateix, per la qual cosa l’Usuari és el responsable de les dades personals que pugui proporcionar-los.

 

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS?

– Identitat: Afa Escola Puiggraciós, NIF: G-08853655

Adreça postal: Pere Ballús, 5-7 de La Garriga (Barcelona)

– Correu electrònic: comunicacio@afaescolapuiggracios.cat

 

AMB QUINES FINALITATS TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS I PER QUANT TEMPS ES CONSERVARAN?

Les dades que li sol·licitem i el tractament de les quals ens consent poden tenir diferents finalitats, conservant-se en tots els casos fins que sol·liciti el cessament de la seva activitat:

El tractament de les dades que sol·licitem en els formularis de contacte de les diferents seccions de la web té per finalitat atendre les seves peticions d’informació. Les seves dades no se cediran a tercers salvo per als casos de complir amb les obligacions legals.

 

QUIN ÉS LA LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que ens presta, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució d’algun contracte que pogués formalitzar-se amb posterioritat.

 

QUI SÓN ELS DESTINATARIS DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

Les seves dades personals es tractaran pel responsable del tractament, cedint-se en els supòsits previstos legalment i en els supòsits que ens hagi autoritzat.

 

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?

Té dret a obtenir confirmació sobre si es tracten dades personals que li concerneixin, o no i, en tal cas, dret d’accés als mateixos.

Té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, podrà oposar-se al tractament de les seves dades.

En determinades circumstàncies, podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

També tindrà dret a la portabilitat en determinades circumstàncies, rebre les dades personals que incumbeixen i que ens hagi facilitat en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i al fet que es transmetin a altres responsables del tractament quan l’estat de la tècnica ho permeti.

Així mateix, podrà retirar el consentiment per al tractament de les seves dades a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per a l’efectiu exercici dels drets indicats, haurà d’enviar un escrit a aquest efecte dirigit al responsable, a la següent adreça: C/ Pere Ballús, 5-7 de La Garriga (Barcelona) o enviant un correu electrònic a comunicacio@afaescolapuiggracios.cat. Haurà d’acompanyar còpia del DNI, passaport o un altre document que li identifiqui, excepte en el cas que usi la seva signatura electrònica.

Deixarem de tractar les seves dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Igualment a qualsevol moment podrà oposar-se al tractament de les seves dades personals amb finalitats promocionals, podent enviar un escrit a aquest efecte a la següent adreça electrònica comunicacio@afaescolapuiggracios.cat.

Així mateix li informem que té dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control com l’és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, podent contactar amb ella en l’adreça c. Jorge Juan, 6 -28002-Madrid-.

© Tots els drets reservats.

Si contínues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de cookies. més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca